בטריומווראט החדש שקם בהלסינקי פוטין, טראמפ ונתניהו-פוטין הוא החזק. מדוע טראמפ ונתניהו נחלשו? ומדוע נתניהו יוצא למלחמה בעזה?
נשיא רוסיה ולדימיר פוטין הוא המנצח הגדול של מפגש הפסגה בינו ובין נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בהלסינקי. כתוצאה מכך פוטין חיזק את מעמדו כמנהיג הבינלאומי החזק ביותר כיום בקהילה הבינלאומית, בעיקר על ידי שהצליח להקים טרימווארט המורכב ממנו ומהנשיא דונלד טראמפ ומראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו.
השאלה היא כמה זמן טרייומווארט זה יחזיק מעמד, לאור מעמדם החלש מבית של הנשיא טראמפ ושל ראש הממשלה נתניהו. מעמד זה של טראמפ ונתניהו קיבל מכה נוספת בהלסינקי.
הגיליון החדש של השבועון דבקה-נט-וויקלי DNW מס' 810 שיצא לאור ביום שישי 20.7, יסקור את השפעות וועידת הפסגה על המדיניות האמריקנית מול צפון קוריאה ואיראן, מדוע מעמדם הפוליטי של טראמפ ונתניהו נחלש, ומדוע נתניהו נאלץ לצאת בימים הקרובים למלחמה בעזה?
לחתימה על השבועון ( היוצא בשפה האנגלית) הקישו כאן.
הדבקה הזה לא מבין את מה שקורה פה. מי שיצא הכי חזק זה נתניהו. תחשבו טוב.
אם תהייה מלחמה בעזה זה יהיה בגלל העמדה לדין של שרה והחקירות נגד ביבי. שום דבר אחר לא השתנה באופן מהותי.
לפי השכל שלך גם עפיפוני התבערה והשדות שנשרפו הם בגלל שרה.
רק מי שלא מפעיל את ראשו מאשים את שרה בשריפות ובעפיפוני הנפץ
זה ברור. טראמפ פשוט אידיוט וגם ביבי לא חכם גדול וכך דמות האיש החזק שעוטפת את פוטין מצליחה להוביל, ללא כיסוי מלבד רהב וביטחון עצמי
לא תהיה שום מלחמה עם עזה או בצון. מלחמה תביא סוף סוף לקריסת קיסרות משפחת נתניהו, האב, הבן, והאישה, היא רוח הקודש. שרה לא תיתן לקיסרות ליפול.