הנשיא טראמפ: הנשיא אובמה בהשתמשו בשיטות של מקארתיזם וניקסון-ווטרגייט, צוטט לטלפונים של מטה הבחירות שלי
המאבק הפוליטי בין הנשיא דולנד טראמפ וראשי המפלגה הדמוקרטית הגיע, בשבת 4.3 לשיא חדש, כאשר בסדרה של ציוצים בטוויטר, האשים הנשיא דולנד טראמפ את הנשיא היוצא באראק אובמה בציטוט לטלפונים של מטה הבחירות שלו בניו יורק-ערב הבחירות.
טראמפ הגדיר פעולה זו של אובמה 'כמקארתיזם' McCarthyism- שם תואר בארה"ב בו משתמשים לתאר משטרים משטרתיים המפקחים על מחשבות אנשים, או ניקסון/ווטרגייט Nixon/Watergate- שהייתה הפריצה של אנשי הנשיא ריצ'רד ניקסון למטה המפלגה הדמוקרטית בקומפלכס 'ווטרגייט' בוושינגטון.
טראמפ הגדיר את אובמה כאיש רע או חולה' “Bad (or sick) guy!”, וטען כי האזנות לא העלו דבר.
תיקדבקה: זו הייתה תגובת-ההתקפה הראשונה של טראמפ על המסע שמנהל המחנה הדמוקרטי עוד מימי מערכת הבחירות לנשיאות לפיהם אנשי מטה הבחירות של טראמפ, ואנשי ממשל מרכזיים קיימו מגעים חשאיים עם גורמים רוסיים, ביניהם כאלה הקשורים עם נשיא רוסיה ולדימיר פוטין, או עם המודיעין הרוסי.
הנשיא טראמפ ואנשיו מכחישים כל קשר כזה, ומכנים את המסע הדמוקרטי 'כציד מכשפות'.
It is a witch hunt, the DemoncRats must be stopped