חיזבאללה: צה"ל החל בעבודות חשיפת מנהרה ליד זרעית בגליל המערבי. חיזבאללה החליט שהוא יפרסם את תנועותיו של צה"ל בחשיפת מנהרות נוספות

מקורות המקורבים לחיזבאללה חשפו, ביום ד' 5.12, כי צה"ל החל בעבודות חשיפת מנהרה נוספת ליד מושב זרעית בגליל המערבי. המקורות אמרו, כי המוצא של המנהרה הוא כנראה בכפר הלבנוני ראמייה. כמו כן פרסמו המקורות תמונות של כלי הנדסה כבדים של צה"ל הפועלים בשטח.
צה"ל לא הגיב על ידיעה זו.
המקורות הצבאיים של תיקדבקה: לאחר 24 שעות של שתיקה מוחלטת החליט חיזבאללה לנסות ולהשתלט על מלחמת התעמולה שצה"ל מנהל סביב מבצע 'מגן צפוני', ובמיוחד סביב המנהרה שנחשפה ליד מטולה שמוצאה בכפר הלבנוני כילא. בעוד צה"ל מנסה להטיל איפול על מיקומן של שאר מנהרות הטרור ועל פעולותיו שם החליט חיזבאללה שהוא יפרסם את תנועותיו של צה"ל בחשיפת מנהרות נוספות.

Print Friendly, PDF & Email

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *