מחבל חמוש המכריז על עצמו כעל איש ISIS תקף בשתי זירות בדרום צרפת. עד עתה נמסר על לפחות 3 הרוגים ו-12 פצועים. מחזיק בן ערובה
מחבל חמוש המכריז על עצמו כעל איש ISIS והמצויד באקדח, רימוני יד וסכינים תקף, ביום שישי 23.3, בשתי זירות בדרום צרפת. עד עתה נמסר על לפחות 3 הרוגים ו-12 פצועים, ועל קצין משטרה שהתוקף מחזיק כבן ערובה בסופרמרקט Super U shop עליו השתלט בעיר טרבה Trèbes.
החמוש מוכר לשירותי המודיעין הצרפתיים, והוא דורש את שחרורו של סלאח עבד א-סלאם, האיש היחיד שנותר בחיים שהשתתף במתקפת הטרור של דאעש בפריז שנת 2015.
אירוע הטרור החל בעיר קרקאסון Carcassonne הנמצאת במרחק של כ-8 קילומטר מטרבה, כאשר החמוש פתח באש על קבוצה של שוטרים שהתאמנו בריצה. אחד השוטרים נפצע. היורה נמלט במכוניתו והמשיך לטרבה.
לאחר מכן נכנס האיש לסופרמרקט והחל לירות כאשר הוא צעק 'אני חייל של ISIS' ו'אללה אכבר.'
נשיא צרפת עמנואל מקרון הורה לשר הפנים ז'ראר קולומב, שהכריז על האירוע 'כאירוע טרור, לצאת לזירת האירוע.