מחריף המשבר בין ישראל לירדן. איום ירדני לנקוט צעדים דיפלומטים נגד ישראל באם לא תסגיר את המאבטח הישראלי ותאפשר את חקירתו

גורמים ירדניים רשמיים אמרו, ביום שני 24.7, כי אם ישראל לא תמסור את המאבטח לידי השלטונות הירדניים לשם חקירה והעמדתו לדין, ירדן תנקוט צעדים דיפלומטיים נוספים נגד ישראל. במקביל שר הפנים הירדני גלאב אל-זועבי Ghaleb Al-Zubi  הוציא צו לפיו נאסר על המאבטח הישראלי לצאת מגבולות ירדן.

Print Friendly, PDF & Email

3 תגובות עבור “מחריף המשבר בין ישראל לירדן. איום ירדני לנקוט צעדים דיפלומטים נגד ישראל באם לא תסגיר את המאבטח הישראלי ותאפשר את חקירתו

  • יול 24, 2017 @ 14:16 at 14:16
    Permalink

    נו, ישראל תדפוק על השולחן ותהפוך אותו על הירדנים, או תסתתר מתחתיו?

    Reply
  • יול 24, 2017 @ 14:30 at 14:30
    Permalink

    אני קורא לממשלת ישראל לסגור את הסכר שמעביר מים לממלכת ירדן, ולעצור הזרמת מים ל"ממלכה" עד שהמאבטח ישוב ארצה.

    Reply
  • יול 24, 2017 @ 18:17 at 18:17
    Permalink

    הירדנים לא דים שאינם מתנצלים על הפיגוע שנגרם ע"י אזרח שלהם, אף מדברים גבוהה גבוהה ומאיימים על ישראל, וזו מתחננת בפני ירדן.
    וזאת במקום להפוך את המשוואה , שישראל תאיים על ירדן , שאם לא תתן למאבטח לצאת , ישראל תפסיק עד להודעה חדשה את זרימת מימי הכנרת לירדן, ועד נקיטת פעולה צבאית .

    עוד שלום כזה ואבדנו

    Reply

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *