מטוס נוסעים חכור על ידי צבא ארה"ב ובו 100 אנשי ביטחון, אולץ לנחות בבאנדר עבס באיראן
מטוס נוסעים של חברת Fly Dubai, שנחכר על ידי מפקדת הצבא האמריקני באפגניסטן, ובו כ-100 אנשי ביטחון אמריקנים, אולץ לנחות, בליל שבת 5.9, בבאנדר עבס באיראן.
לפי גרסה אחת של דוברים אמריקנים, שאחר כך הוכחשה, אילצו מטוסי קרב איראניים את המטוס לנחות. לפי גרסה אחרת דרשו האיראנים מהמטוס לנחות, והטייסים צייתו לדרישה זו. המטוס היה בדרכו מבסיס בגראהם Bagram air base, לדובאי.
האיראנים אמרו, כי איש לא הודיע להם כי המטוס עומד לעבור בתחום האווירי שלהם ודרשו ממנו לחזור על עקבותיו. אולם הטייסים אמרו, כי אין להם מספיק דלק לביצוע טיסה זו.
לבסוף נחת המטוס בבאנדר עבאס, שהיא עיר הנמל הגדולה האיראנית במפרץ הפרסי ומקום הימצאותן של מפקדות משמרות המהפכה האיראניים. לאחר כמה שעות של שהייה על הקרקע הורשה המטוס לחזור ולהמריא לעבר דובאי.