מיוחד לתיקדבקה: הטייס הסורי שנהרג ביירוט מטוס סוחוי 22, הוא קולונל דרוזי בשם אומרן מאהר Colonel Umran Mare

מיוחד למקורות הצבאיים של תיקדבקה: הטייס הסורי שנהרג, ביום ג' 24.7, ביירוט מטוס הקרב סוחוי 22, שחדר לרמת הגולן, הוא הקולונל הדרוזי אומרן מאהר Colonel Umran Mare.  מערכת התעמולה הסורית נערכת להבליט את העובדה כי ישראל יירטה את הטייס הדרוזי, כאשר היא בעצמה מודה כי למטוס הסורי לא היו כוונות תקיפה.

Print Friendly, PDF & Email

1 תגובות עבור “מיוחד לתיקדבקה: הטייס הסורי שנהרג ביירוט מטוס סוחוי 22, הוא קולונל דרוזי בשם אומרן מאהר Colonel Umran Mare

  • יול 25, 2018 @ 8:49 at 8:49
    Permalink

    כשדובר צה"ל ממשיך לדבוק בטענתו המטופשת והשקרית, שהטילים והמטוס הסורי, חדרו לישראל "בשוגג", ברור שהסורים ישתמשו בטיעון הזה נגד ישראל. הרי ברור לכולם, שטילים מדויקים ומטוס קרב רוסי, לא "טועים"… מטרת הסורים/רוסים/אירנים, זה לבדוק את מערכות ההגנה האוויריות של ישראל ואת המוכנות שלנו ולכן הם שולחים מידי פעם "בלון ניסוי" לכיווננו, אם זה רקטה, טיל, מטוס, מל"ט או כל דבר אחר. אני מאמין, ששליחת הסוחוי 22 לכיוון ישראל, יום לאחר הביזיון של "שרביט הקסמים", שפספס את הטילים הסוריים וכשטיל אחד שלנו, נופל בשלמות בשטח הסורי, לקול צהלות הרוסים/האירניים, זה עוד בדיקה שהרוסים מבצעים, בדיקה ששווה מבחינתם (במקרה הכי גרוע), אובדן מטוס קרב וחיים של טייס.

    Reply

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *