צה"ל והמשטרה: אפס סובלנות מול מפירי סדר. הנהגת ערביי ישראל קוראת לאזרחי ישראל הערבים להצטרף לגל המחאות נגד הכרזת טראמפ

צה"ל ומשטרת ישראל הודיעו, ביום שישי 8.12, כי מפקדי הכוחות שהועמדו בכוננות לקראת ההפגנות הצפויות עם תום תפילות יום השישי במסגדים קיבלו הוראות להתייחס באפס סובלנות לכל גילוי של הפרות הסדר.
במקביל, קראה וועדת התיאום העליונה של ערביי ישראל, לתושבים הערביים בישראל להצטרף לגל המחאות נגד החלטת הנשיא טראמפ להכריז על ירושלים כבירת ישראל.

Print Friendly, PDF & Email

3 תגובות עבור “צה"ל והמשטרה: אפס סובלנות מול מפירי סדר. הנהגת ערביי ישראל קוראת לאזרחי ישראל הערבים להצטרף לגל המחאות נגד הכרזת טראמפ

  • דצמ 8, 2017 @ 12:49 at 12:49
    Permalink

    אשרי המאמין …………

    Reply
  • דצמ 8, 2017 @ 14:51 at 14:51
    Permalink

    בא נראה…………!!!!!!!!!
    "להגיב בעוצמה על האיומים של הפלשתינים בימי זעם, "זו תגובה פלשתינית אופיינית ואני קורא לישראל להגיב בימי זעם משלנו, אנחנו יכולים יותר לזעום ולכסח כל פרצוף וצורה אצלם. אנחנו רוצים ….."
    כל האומר דבר בשם אומרו…..
    בתחבולות תעשה לך מלחמה……..
    רק בלי גיס שלישי במוסדות……………

    Reply
  • דצמ 8, 2017 @ 15:54 at 15:54
    Permalink

    מעודדי ה…..שלום"……….
    " בין של אינתיפאדת טראמפ ובין בסדרת פיגועים. כל חלל חינם בעקבות גחמה ילדותית זו – קודמיו דיברו ונכשלו, רק הוא מבטיח ומקיים – דמו בראשו של טראמפ, ובעקיפין גם בראשי מי שעודדו אותו, במעשה או במחדל.(וואלה)
    לטיפולכם המסור לארץ….
    ויושביהה……….
    ………אבל וחפוי ראש.!!!!!!!!!

    Reply

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *