תיקדבקה: אין התקדמות באופנסיבה של הארמיה מס' 2 המצרים מול ISIS בסיני. ישראל אישרה הגדלת מספר התקיפות של מסוקים ומטוסי קרב

המקורות הצבאיים של תיקדבקה:  למרות שישראל נתנה את הסכמתה לכך בימים האחרונים, כי לחצי האי סיני יוכנסו מספר גדול של מסוקי תקיפה ומטוסי קרב-הפצצה של חיל האוויר המצרי, וכי הם יוכלו להגדיל את מספר ההפצצות והתקיפות שלהם על מטרות ISIS, אין התקדמות באופנסיבה של ארמיה מס' 2 של צבא מצרים נגד ISIS בחצי האי סיני.  
כמו כן אישרה ישראל את כניסתם של שני גדודי צנחנים מצריים לחצי האי שמשתתפים בהתקפה.
האופנסיבה החלה  לפני שלושה ימים בשבת 23.12.
בינתיים, הולכים ומצטברים פרטים נוספים על ההתקפה וניסיון ההתנקשות בחייהם של שר ההגנה המצרי סידקי סובחי Sedki Sobhy, ושר הפנים המצרי מאג'די עבדאל-גאפאר Magdy Abdel-Ghaffar, ביום ג' 19.12, בנמל התעופה הצבאי של אל עריש בצפון סיני.
עכשיו מתברר, כי המסוק הצבאי המצרי שנפגע ונהרס מטיל 'קורנט' Koronet  ש-ISIS שיגר, היה המסוק שהביא את שני השרים המצריים לאל-עריש. אחד משני הקצינים המצריים שנהרגו בהתקפה היה טייסו האישי של שר ההגנה המצרי סידקי סובחי.  

Print Friendly, PDF & Email

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *